Heipä hei~!

Aloitin tälläisen Legacyn tässä pari päivää sitten ja tykästyin siihen paljon. :) Aluksi en ajatellutkaan laittavani tätä nettiin, mutta sitten ajattelin, että se voisi olla oikein hauskaakin. Tästä johtuen alkunpään lukuihin ei ole paljon eikä todellakaan hyviä kuvia. -_-'

001.png

Ja tarinahan menee näin: Nuori ja kaunis kaupunkilaisneito, Astrid Mahoney, muuttaa pieneen lähiöön ja alkaa elämään omillaan, kaukana vanhemmistaan.

005.png

Astrid pääsi vihdoin viimein muuttamaan pois vanhempiensa luota ja ensimmäisenä tekonaan uudessa valtakunnassaan hän päätti jahdata perhosia. Piskuisen hökkerönsä hän rakensi muhkuraisen tonttinsa perälle, josta oli pitkä matka postilaatikolle.

004.png

Astrid lähti lähes heti etsimään taloonsa isäntää. Varsin mukava tapaus löytyi läheisen yhteisötontin espressokeittiöstä. Komistusta kutsuttiin Jaakkimaksi. Vaalea tukka ja siniset silmät saivat Astridin polvet tutisemaan ihastuksesta. Ja eihän Jaakkimakaan saanut katsettaan irti kuvankauniista Astridista. Astrid ei tahtonut kävellä onnensa ohi, joten hän päätti pyytää Jaakkimaa treffeille sillä punaisella minuutilla. Ja hyvinhän kaksikon treffit sujuivatkin, tuloksena oli yhteenmuutto ja parisängyn osto...

006.png

Pian sen jälkeen, päättivät he virallistaa kukoistavan liittonsa menemällä kihloihin. Heti seuraavaana päivänä Astrid soitti innoissaan uudelle ystävälleen Sirja Pulliaiselle ja kertoi kihlauksesta. "Olipas rohkea teko Jaakkimalta, kosia nyt noin vain.", Sirja oli sanonut. "Nii-in, mutta olihan se toki romanttista.", Astrid tuumi.

012.png

Tottahan toki niitä häitäkin aika ripeästi tanssittiin. Hääpari oli aivan onnensa kukkuloilla koko päivän. Vaaleanpunaisen mökin edusta ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen naimisiin meno paikka. ;)

010.png

Illallisella Jaakkima sai Astridin lähes tukehtumaan ateriaansa ehdottomalla perheen lisäyksen hankkimista. "Ny-nytkö jo..?", änkytti perhetavoitteinen Astrid Jaakkiman hakatessa tätä selkään.

011.png

Muutaman päivän päästä kuitenkin parin esikoinen ilmoitteli jo tulostaan. ;)

To be Continued...

Kommenttejanne odotellaan! :)