Täällä taas. Tällä kertaa uuden, mutta lyhyen, luvun kanssa. Olen laiska, kun en jaksa laittaa yhteen lukuun enempää kuvia ja tekstiä. ^^' Kuvat ovat edelleenkin yhtä huonoja~

015.png

Astridin raskausaika tuntui kuluvan kuin siivillä ja kertaakaan oksentamatta. Synnyttämisen aika koitti pian, Jaakkiman paiskiessa töitä ravintolassa. Synnytystuskat olivat kovat ja Astrid oli kiukkuinen siitä, ettei hänen rakas miehensä ollut tukemassa häntä. Toisaalta Astrid ymmärsi, että tottahan toki Jaakkiman piti tienata rahaa, sillä vauvakin tarvitsisi paljon erilaisia tarvikkeita ja ruokaa.

016.png

Parin suloinen esikoispoika sai nimekseen Nikolai.

017.png

Nikolain vauva-aika kului äkkiä ja pojan oli pian kasvettava taaperoksi.

019.png

Hänestä kasvoi herttainen, muttei kovinkaan söpö, nelivuotias. Nikolai rakasti nallea ja olihan se ollut hänen ensimmäinen sanansakin.

018.png

Mahtimaidolla täytettyä taaperoa oli hyvin hauska ja helppoa kouluttaa. ;)

020.png

Pian Astrid huomasi olevansa taas raskaana. Mutta mitäpäs tuosta, Astrid sekä Jaakkima olivat molemmat perhetavoitteisia, joten perheenlisäys ei tuntunut olevan pahitteeksi.

021.png

Eräänä iltana pari sai riidan aiheen vedettyä jostain aivan pienestä. Vaikka pariskunta olivatkin kuin toisilleen luodut, ei heidän arkensa ollut lainkaan ruusuilla tanssimista.

022.png

Tällä välin perheen esikoinen oli ehtinyt täyttää seitsemän ja kasvaa lapseksi. Nuori mies söi suurella ruokahalulla paahdettua leivonnaista.

023.png

Astrid kyllästyi kotirouvan elämäänsä ja päätti lähteä Stadiin tuulettumaan.

024.png

Ykkäsmestassa hän törmäsi aivan älyttömän hyvännäköiseen - ja vieläpä vapaaseen - Sipi Sotkaan. Sipi oli ammatiltaan apulaisvalmentaja, mikä tiesi hyvää palkkaa.

025.png

Ensi luvussa näette, päätyykö Astrid pitämään hauskaa Jaakkiman selän takana toisen miehen kanssa. ;)

Kommenttia tulemaan~ ^_^